perjantai 5. elokuuta 2016

Kausi alkaa!

KAUSI 2016-2017 ALKAA

Tervehdys kaikille! Niin se kesätauko vierähti ja olisi aika aloittaa uusi kausi. Toivottavasti kaikki ovat levänneet hyvin ja saaneet nauttia lomasta oikein kunnolla.


Harjoitukset:

Viikolla 32 se sitten lopultakin pyörähtää käyntiin ja JR2-ryhmän osalta treenit jatkuvat viime kauden malliin. Harjoitukset maanantaisin klo 17.30-18.45 ja alustavasti keskiviikkoisin klo 19.00-20.30. Keskiviikon harjoituksen ajankohtaan voi vielä tulla muutos, joka riippuu peruskurssin tulevasta aikataulusta.

Lisäharjoitusmahdollisuuksia on tarjolla maanantaisin omien treenien jälkeen Nuoret kilpailijat -ryhmässä ja samoin perjantaisin klo 19 – 20.30 saman ryhmän mukana.

Uutena ryhmänä aloittaa sunnuntaisin pidettävä randoritreeni, joka tarjoaa erinomaisen lisätreenimahdollisuuden.


Seurassamme on aina panostettu kilpajudoon ja nimenomaan ottelemiseen. Jatkossa junioreille halutaan tarjota voimakkaammin muitakin reittejä judokan polulla. Kilpaileminen säilyy tärkeänä osana seuramme ja JR2-ryhmän arkea, mutta jatkossa pyrimme tarjoamaan jokaiselle judokalle oman tavan edetä judollisella urallaan. Vaihtoehtoja on monia, esim. apuohjaaja, ohjaaja, valmentaja, tuomari tai katakilpailija.
Tulemme käymään jokaisen kanssa henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman läpi heti kauden alussa. Katsotaan yhdessä ne treenit mitkä jokaisen aikatauluun parhaiten sopii ja ovat kehittymisen kannalta parhaat mahdolliset.


Lihashuollosta

Muistutus kaikille omatoimisen venyttelyn tärkeydestä. Keskiviikon harjoitusten päätteeksi pyrimme pitämään aina lyhyen venyttelytuokion, mutta sen lisäksi pitäisi vähintään joka toinen päivä venytellä 15-30min. Tällä tavalla pystyy helposti vähentämään erilaisia vammoja ja palautuminen kovemmista harjoituksista myös nopeutuu.

Junnu Cup II Nummelassa 24.9.2016

Nummelan Judo järjestää kaksi kilpailua tänä syksynä. Ensimmäinen turnaus on lauantaina 24.9.2016 järjestettävä Junnu Cup III. Jotta kilpailuiden järjestelyt saadaan hoidettua vähintäänkin yhtä hienosti kuin aikaisemmissa kilpailuissa, tarvitaan paljon talkooväkeä. Talkoisiin mukaan voit ilmoittautua jo nyt ohessa olevan linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebYRAaPsoHQmeuhfyO4VVKscC4HNtyw4fOH3YfUfttHpAyKQ/viewform?c=0&w=1


Kilpailut:

Syksyn ensimmäiset kilpailut tulevat melko nopeasti vastaan. Näissä kilpailuissa joku meistä pyrkii olemaan paikalla judokoiden apuna:

la 3.9.2016        Ryhti Shiai                                     Naantali
la 10.9.2016      Samurai-Cup III                           Kirkkonummi 
(huom. sarjat U15 ylöspäin)
la 17.9.2016      Eden Shiai                                    
Tampere
la 24.9.2016      Junnu Cup III                                Nummela

Kuluvan kauden aikana jokaisen ottelevan judokan kohdalla katsotaan yhdessä mihin kilpailuihin kannattaa osallistua. Suositeltavaa on, ettei osallistuta useampaan kuin kahteen turnaukseen per kuukausi.

 

Kesäisin terveisin,

Pasi, Mika ja Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti