maanantai 29. elokuuta 2016

Harjoitusajoista ym.

TIEDOTE 2
Kausi 2016-2017


Kausi on saatu hienosti käyntiin. Ohessa muutama akuutimpi asia tiedotettavaksi.


Harjoitukset:

Viikosta 35 alkaen JR2 ryhmän harjoitukset ovat maanantaisin klo 17.30 - 18.45 ja keskiviikkoisin klo 18.30 - 20.00.
Lisäharjoitusmahdollisuuksia on tarjolla maanantaisin omien treenien jälkeen nuoret kilpailijat -ryhmässä ja samoin perjantaisin klo 18.30 – 20.00 saman ryhmän mukana.

Uutuutena tällä kaudella on sunnuntaisin pidettävät randoritreenit, joka tarjoaa erinomaisen lisätreenimahdollisuuden kaikille. Nämä harjoitukset pidetään 14.15 - 15.15


Maksuista:

Nummelan Judo ry:n sivuilla kohdassa hinnasto on ajantasainen info harjoitusmaksujen osalta. Emme tule jakamaan erikseen maksulappuja. Kuluvalla kaudella on voimassa uusi käytäntö maksujen osalta. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa yhtä suuressa erässä. Vakuutus astuu voimaan 1. erän maksamisen jälkeen. Toisen erän eräpäivä on 31.12.2016.

Laittakaa maksun viestikenttään: JM ja jäsenen etu- ja sukunimi, sekä harjoitusryhmä.
Seuran tilinumero löytyy Pankkiyhteys-sivulta.

Maksuihin on hyväksytty viime vuoden syyskokouksessa korotus. Tämä korotus kohdistuu suoraan seuran tuleviin tilatarpeisiin varautumiseen.


Esitietolomakkeet:

Kaikille on jaettu esitietolomakkeet näiden kahden ensimmäisen harjoitusviikon aikana. Lomake tulee palauttaa täytettynä ensi viikon aikana. Näin saamme muodostettu heti kauden alussa ryhmää koskevat yhteiset pelisäännöt.

Jokaisen henkilökohtaisiin tavoitteisiin sopivat harjoitukset ja ryhmät pyritään myös kartoittamaan heti kauden alussa.


Junnu Cup II Nummelassa 24.9.2016


Nummelan Judo järjestää kaksi kilpailua tänä syksynä. Ensimmäinen turnaus on lauantaina 24.9.2016 järjestettävä Junnu Cup III. Jotta kilpailuiden järjestelyt saadaan hoidettua vähintäänkin yhtä hienosti kuin aikaisemmissa kilpailuissa, tarvitaan paljon talkooväkeä. Talkoisiin mukaan voit ilmoittautua jo nyt ohessa olevan linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebYRAaPsoHQmeuhfyO4VVKscC4HNtyw4fOH3YfUfttHpAyKQ/viewform?c=0&w=1


Lisäksi kaikkien junioreiden, joita otteleminen edes vähän kiinnostaa ja joilla on edustusoikeus vielä Junnu Cup kilpailuihin (enintään 5 otteluvoittoa Shiai turnauksissa), kannustetaan osallistumaan kotiturnaukseen. Ilmoittautuminen on nyt auki!
http://www.judoshiai.fiVyökoevaatimuksista

Heinäkuun alussa voimaan astuneiden uusien vyökoevaatimusten mukaan vihreän vyön kokeeseen mennessä tulee olla -Judo perusteet- koulutus suoritettuna.
Etelä-Suomen judo ry järjestää seuraavan koulutuksen 1.-2.10.2016. Koulutuksen paikka ei ole vielä tarkentunut.
Suosittelemme kaikille oranssivöisille judokoille joilla on kaksi tai kolme natsaa, tämän kurssin suorittamista heti lokakuussa. Kursseja järjestetään harvakseltaan, yleensä kerran syksyllä ja kerran keväällä.


Terveisin, Pasi, Mika ja Marko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti