tiistai 25. elokuuta 2015

Torstain treenimahdollisuus ja muuta tärkeää!

Nummelan Judo ry

 

Junioreiden jatkoryhmä 2

 

Torstai treenit alkaneet

 

Ryhmämme junioreilla on mahdollisuus käydä torstaisin NuJun dojolla treenaamassa samaan aikaan aikuisten peruskurssin/tekniikka harjoitusten kanssa. Junioreita varten paikalla on järjestetty oma vetäjä, joka räätälöi aina erikseen paikalla oleville treenit. Aikuisten kanssa ei siis kenenkään tarvitse treenata.

 

 

Kauden ensimmäiset kilpailut


Nummelassa järjestettäviä kilpailuita varten (Hiiden Shiai 19.9 ja Junnu Cup III 20.9) ilmoittautuminen on auki www.judoshiai.fi osoitteessa. Junnu Cup turnaukseen osallistumisoikeus on kaikilla vuonna 2001 tai myöhemmin syntyneillä ja joilla on enintään viisi otteluvoittoa muissa kuin Junnu Cup turnauksissa.
Vuoden 2015 Junnu Cup-pisteissä Nummelan Judo johtaa kilpailua ja nyt kotikisassa teillä on mahdollisuus melkein jo varmistaa pokaalin saaminen Nummelaan toisena vuotena peräkkäin. Joten kaikki hiemankin ottelemisesta kiinnostuneet nyt ilmoittautumaan!

Pyrimme järjestämään 9.9 kuluvan kauden ensimmäiset salikisat jotta kaikki pääsisivät kokeilemaan ottelemista ennen kauden ensimmäistä turnausta. Merkitkää päivä jo valmiiksi kalenteriinne, lopullinen varmistus salikisoista kerrotaan treeneissä.

Muistattehan hoitaa seuran kausimaksun elokuun loppuun mennessä, jotta saatte vakuutuksenne pidettyä voimassa!

 

Terveisin,

 

Pasi ja Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti