maanantai 3. elokuuta 2015

Kausi alkaa!

Nummelan Judon Jatkoryhmä 2

Tervehdys kaikille!

Kausi 2015-2016 aloitetaan keskiviikkona 12.8.2015. Ensimmäisiin treeneihin toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Toivomme, että myös mahdollisimman moni vanhemmista pääsee ensimmäisiin harjoituksiin paikalle. Pidetään treenien alussa tiedotustilaisuus ryhmää koskevista asioista ja samalla vanhemmilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä meille vetäjille.

Ryhmän harjoituspäivinä jatkavat näillä näkymin keskiviikko ja perjantai. Keskiviikkona harjoitukset ovat klo 19.00-20.30 ja perjantaisin 18.30-20.00. Nummelan Judon hallitus kokoontuu 10.8 ja kokouksen jälkeen vahvistetaan harjoituskalenteri, joten aikatauluihin voi vielä mahdollisesti tulla muutoksia.

Tulevia kilpailuja lähialueella:

Samurai Cup III, Kirkkonummi                           5.9.2015 (yli 15-vuotiaille)
Hiiden Shiai, Nummela                                         19.9.2015
Junnu-Cup III, Nummela                                      20.9.2015
Kerava Shiai, Kerava                                              3.10.2015

Nummelassa järjestettäviin kisoihin on ilmoittautuminen käynnissä judoshiain kautta.

Omien kisojen järjestelyihin tarvitaan jälleen runsaasti vanhempien apua! Talkoista tulee erillinen tiedote myöhemmin ja kuten aiemmin lista erilaisista tehtävistä joihin voi etukäteen ilmoittautua tulee dojon seinälle.


Syyskuun 5.päivä otellaan Kirkkonummella Samurai Cup III ja Nummelan Judosta toivotaan apuja kisojen järjestämiseen. Dojon seinälle on tulossa myös näitä kisoja koskeva lista tehtävistä joihin tarvitaan apujoukkoja.


Kohta nähdään!!!

Terveisin,

Pasi & Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.