perjantai 13. lokakuuta 2017

TIEDOTE 2 Kausi 2017-2018

TIEDOTE 2
Kausi 2017-2018


Kausi on jo hyvässä vauhdissa. Seuramme on nyt muuttanut uusiin tiloihin ja harjoitukset jatkuvat normaalisti.

Valtaosan kanssa on jo käyty keskustelu tulevasta kaudesta, mutta muutama haastattelu on vielä pitämättä. Näitä varten pyydän vanhempia ilmoittamaan Pasille milloin tähän teillä olisi parhaiten aikaa.

Syyslomaviikolla (vko 42) järjestetään harjoitukset normaalisti.

Joulutaukoa pidetään ryhmän osalta 25.12.2017 – 1.1.2018.


SYKSYN KILPAILUJA:

Pyritään aina valitsemaan yksilöllisesti parhaiten jokaiselle sopivimmat kilpailut. Tässä asiassa kilpailijoiden apuna erityisesti toimivat Velu ja Mari Keränen. Heidän kanssaan käydään läpi kilpailuja ja nostetaan niitä esille harjoituksissa.

Seuraavat kilpailut joihin porukalla ollaan lähdössä ovat:

29.10.2017 Hontai Shiai (Vantaa)
18.11.2017 Startti Cup (Kirkkonummi)

Kevätkaudelle on suunnitteilla kilpailumatka Ruotsiin. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää. Jos haluat lisätietoa matkasta jo nyt tai jos haluat varata valmiiksi itsellesi paikan, niin aiheesta lisätietoa saat Pasilta.


TEHOSTAMISLEIRI

Marraskuun maajoukkueleirin yhteydessä Pajulahdessa järjestetään U13 ja  U15 ikäluokkien tehostamisleiri 11.11.2017. Toivottavaa on, että mahdollisimman moni ottelemisesta ja kovasta harjoittelusta kiinnostunut judokamme on lähdössä mukaan.

Jos mukaan lähteviä on paljon, niin pyritään järjestämään omakustanteinen linja-auto kyyditys. Mukaan lähtee pieni joukko kilpailijoita Kirkkonummelta, Lohjalta ja Siuntiosta. Alustavasti tarjous on pyydetty jo yhdeltä kuljetusliikkeeltä. Pajulahteen lähtevät ilmoittautukaa Pasille 29.10 mennessä, niin arvioidaan kyytien tarve.

Leiriin liittyen on tällainen ohjeistus on tullut Jaana Sundbergiltä:

Näiden harjoittelupäivien tarkoituksena on nimensä mukaisesti tehostaa normiharjoittelua yhden leiripäivän muodossa sekä samalla tuoda tutuksi seuraavan ikäluokan (U18) leiritoimintaa. Tällöin nuoremmilla on toivottavasti helpompi myöhemmin nousta tuohon seuraavaan ikäluokkaan.

Tehostamispäivän harjoituksista vastaa pääasiassa Manne Isoranta apunaan muita valmentajia. Harjoitukset ovat siis erilliset U18-leiriohjelmasta ja päivä aloitetaan randoripainotteisella lajiharjoituksella ja evästauon jälkeen jatketaan laji-/fysiikkaharjoituksella. Harjoitukset ovat maksuttomat. Ruokailut omalla kustannuksella. Judopuvun lisäksi mukaan sisäliikuntavarustus (sisäkengät ja verkkarit).

 


Hauskaa syksyn jatkoa kaikille!

Pasi, Marko, Velu ja Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.